ДЪРЖАВАТА - ТОВА Е ФАРС

 
ДЪРЖАВАТА - ТОВА Е ФАРС

 
Рейтинг: 2.00
(117)
Светът в който живеем и това което се случва
Развитието не може да бъде за сметка на щастието
Оказа се, че демокрация и капитализъм не било едно и също
НОВИЯТ нов СВЕТОВЕН РЕД
И В ПАПУА НОВА ГВИНЕЯ С ПО-ВИСОКИ ЗАПЛАТИ ОТ БЪЛГАРИЯ
ПРИРОДНИ БЕДСТВИЯ. ПОЛИТИЧЕСКИ БЕДСТВИЯ. И ДРУГИ НЕЩАСТИЯ...


Българите работят доста

ПРИРОДНИ БЕДСТВИЯ. ПОЛИТИЧЕСКИ БЕДСТВИЯ. И ДРУГИ НЕЩАСТИЯ... / Политически бедствия...

22 Юли 06, 19:44 / Автор: Мартин Карбовски
Защо Бойко Борисов открива нов фонтан в центъра на София? За да има къде да пикае вътрешния министър.
http://www.vsekiden.com
Легендата за фонтана и Петков добива нови измерения. След като не можаха да скрият далаверите в "Топлофикация" “бандата на двамата Румен” се опита да прикачи проблема на Бойко Борисов – Овчаров иска да се отдалечи вниманието от него, а Петков се нагърби с тази нелека, направо черна пиарска работа. Но стана неприятно неясно – знаел ли е Борисов за далавера в Топлофикация или не е знаел. Не отива на министър от ранга на Петков и от стълбицата на йерархията на червената партия един ден да кажеш думата “потулил”, после да кажеш ( на следващшия ден) “може и да не е знаел”.

Двамата Румен изглеждат леко отчаяни с тези си действия – нямаше нужда да се намесва Борисов, а после да се “отмесва”. А кметът трябва да съди за такива изявления – защото скромната ни нация обича да казва – и тоя е като ония или “он йе знаял, да знаиш...”

В същото време Борисов открива фонтан с помоща на Дарик радио и си говори с майките с деца, което не е ясно как ще му помогне на едни избори, водени с леки компромати. Но и отдалече се вижда са държавната машина се задъхва и притеснява докато разследва части от самата себе си – ако Валентин Димитров проговори така наречената държавна машина ще се разпадне, работата ще заприлича не на фонтан, а на фойерверк.

Интересно е как се отразяват аферите на различни политици. Ето как: аферата Гоце – снарядът почти не уцели мишената Първанов, той игра добре като бягаща и нападаща мишена. Аферата Савой откъсна голямо парче от основата на царската мишена – доверието в царя се клати и той не можа да се защити, защото не обича да говори, а царедворците не са толкова умни, за да играят жертващи се покрай него пешки.

Сега е наред аферата “Топло” която още митае във въздуха и си търси мишена. Блуждаещият удар, дошъл от Бойко Борисов уцели Валентин Димитров, но има афери които не могат да спрат до поставения за целта бушон и затова се наложи Петков да топне Борисов с наивното “ и той е знаел, на къв се праи...”

В същото време никой не смее да се заиграе с делата на самия Петков, за които пръв заговори Сидеров, но тогава никой не му хвана вяра ( а беше прав). Главният прокурор трябва от време на време да напомня на публиката какво точно се случва с едни дела на плевенския кмет. И още повече работа трябва да се свърши защото днес се занимаваме с глупости от сорта – Бойко знаел ли е за Валентин Димитров и Петков пикал ли е в един плевенски фонтан. А в същото време абонатите на топлофикация са платили любовниците, колите, наркотиците и лукса на цели партийно-аристократични фамилии. Дайте по смело господин главен прокурор – иначе ще ни е срам септември месец.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4996