ДЪРЖАВАТА - ТОВА Е ФАРС

 
ДЪРЖАВАТА - ТОВА Е ФАРС

 
Рейтинг: 2.00
(117)
Светът в който живеем и това което се случва
Развитието не може да бъде за сметка на щастието
Оказа се, че демокрация и капитализъм не било едно и също
НОВИЯТ нов СВЕТОВЕН РЕД
И В ПАПУА НОВА ГВИНЕЯ С ПО-ВИСОКИ ЗАПЛАТИ ОТ БЪЛГАРИЯ
ПРИРОДНИ БЕДСТВИЯ. ПОЛИТИЧЕСКИ БЕДСТВИЯ. И ДРУГИ НЕЩАСТИЯ...


Българите работят доста

ПРИРОДНИ БЕДСТВИЯ. ПОЛИТИЧЕСКИ БЕДСТВИЯ. И ДРУГИ НЕЩАСТИЯ... / Политически бедствия...

01 Юли 06, 21:18 / Автор: в. Седем
Ченгета и масони

Кариера “Бодигард”

 

Инструктори към “бойните единици” на “Мултигруп” са били  уволненият началник на Второ главно управление Божидар Антонов и “шестакът” Бончо Асенов, при когото Б. Борисов кара курс по атеистично възпитание

Румен Ралчев, който е завършил школата в Симеоново, е работил в отделението за охрана на Т. Живков, оглавявано от полковник Кайджийски

 

Георги ГЕШЕВ

Вадим ПОТАПОВ 

 

 

/продължение/ 

 

Ченгета и масони

 

Организацията на масоните, разбира се, е стара. В България още преди 125 години е имало масонски ложи. По времето на комунизма те са забранени. Масонството  у нас възражда не кой да е, а самият бигбос на капитала и шеф на “Мултигруп” Илия Павлов. Той има и най-високата степен в йерархията – 33-та, и до смъртта си е върховният Велик майстор в сянка – “капо де тути капи”.

Масонството по принцип е надправителствена и надрелигиозна организация, която има хуманни цели и в която влизат изключително уважавани общественици, юристи, лекари, бизнесмени. То е много популярно в Северна и Южна Америка. Там масони са известни със своята благотворителност и обществена поддръжка фигури. В Европа обаче масоните имат по-незавидна слава. В България до 1998 са регистрирани 30 регулярни (признати) ложи и няколко нерегулярни (непризнати) ложи. Нерегулярна е например “Орденът на Франция” с около 200 членове. Първи и най-дългогодишен Велик майстор става Румен Ралчев, издигнат лично от Илия Павлов. През 1998 масоните се разцепват на две – с вождове Иван Ставрев и Борислев Сарандев. 20 ложи заедно със Ставрев остават във Великата ложа на старите признати и свободни зидари, където Велик майстор е о. з. полковникът Румен Ралчев и управителен съвет от 9 души, все известни бизнесмени. Те се разделят на няколко по-малки регионални ложи, като търновската “Боляри”, русенската “Дунавска звезда”, сливенската “Възраждане”, “Светлина”, “Сговор 92” и т. н. Знае се например, че масони са хора като бившите премиери Димитър Попов, външният министър Стоян Ганев, братът на президента Петър Стоянов – Емил Стоянов, бившият депутат Нансен Бехар, Калчо Хинов от “Ротари клуб”, юристът на Симеон Сакскобургготски Асен Ошанов, членът на Бизнесклуб “Възраждане” и депутат от Коалиция за България Добромир Гущеров, Владимир Христов – НЕК, Венелин Иванов – “Холдинг Варна”, Росен Коларов – SOS  Киндердорф, шефът на “Пирогов” д-р Спас Спасков, и дори синът на Стефан Воронов – Александър, и шоупродуцента Магърдич Халваджиян. Около 70% от министрите и техните заместници в почти всички правителства, кметове и много МВР и МО служители са масони. Всички те имат паспорти и значки, валидни за целия масонски свят – отличителни знаци, с които се легитимират помежду си. Храмът на майсторите зидари (масоните) се изобразява като пирамида, в която степените са етажите, но никой не знае къде е върхът.

 

Ще стане ли България Велик приоратω

 

От март 2003 след Илия Павлов най-висока степен – 33-та, има Румен Ралчев. През 2005 обаче той изненадващо сдава властта в ръцете на Петър Калпакчиев, управител и собственик на офшорна фирма “Карони” АД, занимаваща се с консулт по стопански дейности и мениджмънт, с няколко задгранични клона. За Калпакчиев се знае, че е бил главен счетоводител на оръжейната фирма “Кинтекс” и близък приятел с оръжейника Младен Мутафчийски, подвизаващ се в момента в Лихтенщайн.

Загърбвайки поста на Велик майстор, Р. Ралчев си намира ново амплоа. От юли 2005 вече е начело на новосформирания Орден на рицарите тамплиери. На тайна церемония в гранд-хотел “Варна” – бивша собственост на “Мултигруп”, чрез ритуал, наречен инвеститура, вече няколко десетки българи се зоват постулати (рицари тамплиери), а шефът им – приор. Целта явно е когато влезем в ЕС, България да бъде провъзгласена за Велик приорат. По думите на приора организацията не била всъщност тайна, нито пък религиозна. Тя обединявала богати професионалисти и общественици, доказали себе си и верни на християнските ценности. В нея имало хора от всички християнски деноминации. Те обаче в никакъв случай не били масони.

 

Редом с Джеймс Кели и Патрик Реа

 

Чрез длъжността си на приор бившият бодигард на Тато всъщност става съидейник и съратник на Великия майстор на тамплиерите американския адмирал от запаса Джеймс Кери и Великия командир Патрик Реа. Той и без това, както сам твърди, като масон си бил близък с американския вицепрезидент Дан Куейл и дори със семейство Хилари и Бил Клинтън, които лично го поздравили за 50-ия му рожден ден. Според Устава на ордена обаче, ако Велик приор бъде избран за президент или министър-председател, той е длъжен да се откаже доброволно от сана си. А основната дейност на рицарите тамплиери е благотворителността. Може би воден именно от това благородно призвание, приор Р. Ралчев оглави и Националния съюз “Безопасност и охрана”. Както се казва, той е намерил неочаквано добра комбинация “3 в 1” – милиционер, масон, рицар тамплиер. А сега вече и “куатро”. Организацията на този съюз, наречен национален, силно напомня масонската и тамплиерската. Същите отличителни знаци – значки с щит и меч, и книжки на партиен принцип. Съюзът има и регионални структури в по-големите градове – Пловдив, Варна, В. Търново, с координатори.

 

Кой е Владо Владовω

 

За София координатор е друг бивш бодигард на Тато и авер на Ралчев – г-н Владо Владов. Негова съпруга е медийно известната  бивша шефка на ГУ “Митници” Елка Владова. Името й се появява от време на време в медийното пространство от 1994 насам. Тогава тя беше онази КПП-служителка на аерогара “София”, която Андрей Луканов “посегна да бие”, заради което му отнеха паспорта и престоя малко на ул. “Майор Векилски”. Пък после съди България в Международния съд в Хага. Същата дама впоследствие се оказа собственик на фирма “Сиел”, която бе замесена в ембарговия внос за бивша Югославия. Заради което след разработка на българските и американските служби Иван Костов я освободи от длъжността шеф на Агенция “Митници”. През 2002 обаче Милен Велчев отново за кратко я върна да отговаря за контрабандата, наркотрафика и нелегалния внос на агенцията. Последно името на Владова се спрягаше около убийството на Иван Тодоров-Доктора, който заедно със сина на диктатора Милошевич – Марко, и на покойния Николай Добрев – Кирил, бе заподозрян в контрола на канал за цигари. Минути преди разстрела на Доктора той е имал среща с бившата митничарка, с която са имали общ офис (чиста случайност!)  и която е още по-бивша служителка на Гранична полиция и НСБОП. Не щеш ли пък, офисът на координатора на съюз “Безопасност и охрана” г-н Владов, който се гордее с книжка № 6, или №7,  се намира в една сграда на ул.”Дунав” и “Врабча” и един етаж под офиса на бившия президент Желю Желев. Чиста случайност!

 

Мутрите надничат отвсякъде

 

Румен Ралчев е роден в София на 30 януари 1952.  Женен е има 3 деца. Освен възпитаник на школата в Симеоново е бивш борец в “Левски Спартак”. До 1991 е служител в УБО и НСО. Бил е лична охрана на Тодор Живков, Петър Младенов, Андрей Луканов, Желю Желев. След 1991 се занимава с частен бизнес. При първото посещение на Симеон Сакскобургготски  у нас през 1996 го охранява. После щафетата поема Бойко Борисов. Приятел е на генерал Людмил Маринчевски. Учредява Асоциация на охранителните фирми заедно с президентите на “Ипон”, “Скорпио”, “Секюрити груп” и др. Братовчед е на народния представител от НДСВ Борислав Ралчев, който се спряга за мастит бизнесмен и адвокат на групировката “ТИМ”. Председател е на фондациите “Антидрога”, “Розов свят” и “Акация”.  

Обикновено  го представят за формалния съперник на Бойко Борисов, когото чрез Борислав Ралчев и Георги Петканов искаше да уволни от МВР. Но това е само за парлама.

 

Истината е, че в България лицата на мутрите надничат отвсякъде и в свободното им време ги снимат под портретите на Левски и Ботев. Когато не се изказват пред медиите. Или не  “правят” благотворителност и не развиват  синдикална или духовно-религиозна дейност.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.1724