ДЪРЖАВАТА - ТОВА Е ФАРС

 
ДЪРЖАВАТА - ТОВА Е ФАРС

 
Рейтинг: 2.00
(117)
Светът в който живеем и това което се случва
Развитието не може да бъде за сметка на щастието
Оказа се, че демокрация и капитализъм не било едно и също
НОВИЯТ нов СВЕТОВЕН РЕД
И В ПАПУА НОВА ГВИНЕЯ С ПО-ВИСОКИ ЗАПЛАТИ ОТ БЪЛГАРИЯ
ПРИРОДНИ БЕДСТВИЯ. ПОЛИТИЧЕСКИ БЕДСТВИЯ. И ДРУГИ НЕЩАСТИЯ...

БЛОГ АРХИВ
«« ноември 2020 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


Българите работят доста

Светът в който живеем и това което се случва 20:12
« Обратно
ОББ

ПлесNick

Ей го де бил купонът - ранътъ!
Включвам се, и гордо ви уведомявам, че преди малко се надумках с боб, нашенска марка - "СМИЛЯНСКИ", но иначе офнос от Китай (както отзаде на пакета е написано)! Ако е качествен, че пратя късно нощес излишния газ на Делянчо Добревия - да си го набута у... ХЪБА, дето с патрона му Боко щяли били пред-проектно проучване тепърва да му правят, с мильонче, изпросено от Юнкера!

А иначе за кока-колата, и за сиропа в нея, извличан от царевицата! Можеше да си е НАШ ваджишкия сироп, ама завода, в който се прави (край Разград) го продадохме за жлти стотинки на EAST STARCH, едни айдуци от САЩ, ортаци на МОНСАНТО, за които айдуци Мат Деймън изигра чудесна роля в игрален филм (американски!) против тях! Завода край Разград го продадоха на американците някъде в началото на прехода някогашните шефове на ОББ, когато тя все още 100% българска!

После и самата ОББ я продадоха - същите тези нейни тагавашни шефове, които и разградския завод на Ийст Старч продадоха! Един от тях е Стилян Вътев - той все още е в ОББ, и начело й е даже! Банката я продадоха тези юнаци за някакви жалки само 3 млн. долара! На трима инвеститори - ЕБВР, Опенхаймер и Ко, САЩ, и Булбанк, версия Чавдар Кънчев! После тези трима инвестори я препродадоха на гърците, от Ntl Bank of Greece (търговска банка, не я бъркайте с централната им, която е Bank of Greece) за 200 млн. долара!!!! И тая година гърците (щото ги натиснаха от Метрополията, а не щото много им се щеше!)я продадоха на белгийците - за 800 млн.евро ! Тя иначе пак ще си е ОББ, само дето първото й "Б" ще означава БЕЛГИЙСКА вече! Сравнявайте сами - 3 млн. долара с 800 млн.евро! И през периода, в който пазарната цена на банката достигна сегашния си размер, тя все в България е оперирала! Не на чужд пазар!!!!

Да се върна на разградския завод - продадоха го обб-ейците тогава по съвети и препоръки на едни съветници от Morgan Grenfell (инвестиционни банкери от Лондонското Сити)! И до днес не разбирам защо трябваше да го продадем, след като Петко Данчев (разправяха, че бил на Тато незаконен син! го направи за дълбочинна преработка на царевицата от добруджанските поля, за получаване на 40 продукта от нея, в т.ч. и сиропа за българските фабрики за безалкохолни напитки, които туристите по морето да пият!
17 Юни 17, 20:12    Коментари (0)

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.113